BlogErvaringen

Abs-olutely Fabulous! Hoe ik een platte buik kreeg voor het strand samen met een mini vakantie? ( en het is een stuk veiliger dan je zult denken)

By March 24, 2020March 20th, 2023No Comments

Mommy Makeover

Wil je weten wat het geheim is voor een goedkope en veilige platte buik zonder teveel te gaan sporten? Nou onze patiënt vertelt hoe FlyHealth haar droom heeft gerealiseerd met mommy makeover Turkije. Victoria zegt het volgende: “FlyHealth heeft een breed pakket aan chirurgische behandelpakketten voor het gehele lichaam, welke uitstekende resultaten hebben. Van Liposuctie , mommy makeover, buik liposuctie, buikwandcorrectie tot aan borstvergrotingen. Zij bieden een breed pakket aan persoonlijke plastische chirugie aan, welke je weer een geheel nieuw persoon laten voelen”.

Niveau van verzorging in Turkije is geweldig

Inwoners van het Groot-Brittannië hebben een generale zorgverzekering genaamd NHS. Deze is gratis in het gehele land en wordt door de overheid verzorgt. De NHS wordt betaald van loonbelastingen en dekt van standaard ambulance ritten tot aan complexe ziektes. Volgens de in USA gebaseerde Commenwealth Fund , is het Britse zorgsysteem de beste van 11 soort gelijke landen. Ze doen het beter op gebieden als eerlijkheid, makkelijke toegankelijkheid en administratieve verwerkingen.

British people are covered by general health insurance know as NHSDe Britten hebben een geweldig zorgsysteem, en daarom is het niet te geloven dat iemand uit Groot-Brittannië de verzorging in Turkije geweldig vindt. De verpleegkundige vriend die met onze patiënt mee was kon haar ogen niet geloven hoe verzorgt alles was en welk hoog niveau het ziekenhuis had. De zorg was niet alleen voor de patiënt maar ook voor haar metgezel.

Mini vakantie met buik operatie

“Het is een mini-vakantie met een buikoperatie” zegt Victoria. Na een zware operatie zij voelde zich opmerkelijk goed. Zij voelde zich fit genoeg om te gaan shoppen en toeristische plekken te gaan bezoeken, naar de kapper te gaan en souvenirs te gaan kopen voor familie en vrienden

Istanbul is een stad die nooit slaapt. Bijvoorbeeld het Taksim plein is niet 24-uur per dag open maar 25- uur per dag. Dit zegt eigenlijk wel genoeg over hoe levendig de stad Istanbul is. De belangrijkste toeristische attracties zijn: Hagia Sophia, Grand Bazaar, Spice Market, Sultan Ahmet en de Blue Mosque. Naaste deze plekken zijn er vele verschillende pleinen, cafe’s restaurants die bezocht kunnen worden.

Istanbul is een van de mooiste steden ter wereld

  • The Blue Mosque
    Origineel genaamd Sultan Ahmed Moskee, het is beter bekend als de blauwe moskee (The Blue Mosque) vanwege zijn unieke blauwe gevel. De bouw van de moskee was in de regeringsperiode van  Sultan Ahmed I. Het historische gebouw bevindt zich in het hart van het Historische centrum en wordt bezocht door milijoenen toeristen elk jaar. Buiten dat het een moskee is heeft het ook de functie van hospice en is het, het graf van Sultan Ahmed I.
  • Hagia Sophia ( Aya Sofia)
    Een van de vele Griekse-Orthodoxe Christelijke Kathedralen die omgebouwd wordt tot een Moskee. Nu is het een prachtige museum die waarin beide geloven nog steeds zichtbaar zijn. Het staat bekend om zijn geweldige koepel en mooie kunstwerken die de tands des tijd hebben doorstaan. Gebouwt in 537 na Christus in het toemalige Constantinopel. Het is Turkijes meest herkenbare gebouw en komt vaak voor in vele Hollywood films..
  • De Grand Bazaar
    De Grand Bazaar is een van werelds grootse en oudste overdekte markt. Er zijn meer dan 40.000 verschillende winkels die verschillende producten verkopen. Van specijeren tot aan de simpelse woon benodigheden. Alles is er te vinden. Juwelen, kleden noem maar op. Honderd duizende toeristen komen er jaarlijks heen om een beetje authentieke Turkse sfeer van vroeger te proeven.
Operatie in Turkije: Conslusie

Victoria’s ervaring was echt goed. Zij is naar een vreemd land gekomen om een “mommy- make-over “te doen met FlyHealth, waarvan zij goede verhalen over had gehoord. Zij vond haar hotel comfortabel en was zeer onder de indruk van de medische zorg. Zij heeft zich ook aangemeld om een Ambassadeur te worden van FlyHealth. Dit omdat zij haar vrienden en familie FlyHealth graag willen aanraden om een operatie te laten doen die betaalbaar is en goed service heeft.

Nu je alles weet wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. Consultatie is gratis. Bent u nog niet helemaal overtuig zie de link hieronder voor meer ervaringen van behandelde patiënten

Ter afsluiting nog een voor en na foto van Victoria, de na foto is direct na de operatie genomen. Wilt u ook een resultaat zoals dit en vindt deze foto mooi, geef ons dan een like!

before-after-mommy-makeover-05