6 Belangrijke punten die u moet weten over Haartransplantatie

Vandaag de dag is haarverlies een veel voorkomend probleem bij mannen en vrouwen. Dunner wordend haar kan veel stress veroorzaken bij mensen. Er zijn vele verschillende behandelingen mogelijk voor elke type haar. Mogelijke kandidaten dienen van te voren worden geïnformeerd over zaken voordat men een transplantatie ondergaat.

 • Elke patiënt is anders :

  Er zijn verschillende types en  oorzaken van haarverlies. Het kan verschillen per geslacht, afkomst, gezondheidssituatie. Een succesvolle behandeling krijgt u door een persoonlijke behandelingsplan die opgesteld is in overleg met de patiënt.

 • Hersteltijd :

  Hersteltijd verschilt per behandeling en per patiënt. Echter is de hersteltijd de laatste Jaren zo drastische verkort. Het is zelfs zo dat de meeste patiënten na 3 dagen weer naar huis kunnen

 • Natuurlijke uitstraling :

  Een combinatie van de juiste techniek een de goede vaardigheid van de arts kan ervoor zorgen dat zelfs een kapper het niet opmerkt dat u een transplantatie bent ondergaan. Zo natuurlijk is het eindresultaat.

 • Gecombineerde behandelingen :

  Mesotherapie is samen met een PRP behandeling wordt geadviseerd om 100% resultaat te hebben tegen haarverlies. De gecombineerde behandeling is erg efficiënt om de hoofdhuid en de haarzakjes nieuw leven in te blazen en haarverlies tegen te gaan.

 • De laatste trends :

  Direct Haar Implantatie (DHI) en lange haar FUE zijn de laatste trends in haartransplantaties. Het voordeel van de behandelingen is dat men niet geschoren hoeft te worden en de patiënten kunnen gewoon verder met hun leven . Er komen geen enkele littekens, blauwe plekken voor.

 • Beste plaats voor een Haartransplanatie :

  Haartransplantatie in Istanbul veel voorkomend en de meet bekendste plek om een haartransplantatie te doen. Men beschikt over de laatste methodes en technieken. U kunt de juiste behandeling krijgen met behulp van FlyHealth