Chat with us, powered by LiveChat
BlogErvaringen

Ohhh Wat vliegt de tijd! (Buikwandcorrectie Istanbul)

By October 22, 2018 No Comments

Buikwandcorrectie in Istanbul

Deze maand hebben wij een lieftallige dame uit België mogen ontvangen. Zij had bij een vriendin gezien hoe FlyHealth een buikwandcorrectie heeft uitgevoerd en hiervan was zij zo onder de indruk dat zij direct contact heeft gezocht met FlyHealth. Zij was namelijk al enige tijd bezig om eenzelfde soort operatie met aanpassingen aan haar navel en buikspieren te laten uitvoeren, maar kon geen geschikte kliniek en bedrijf vinden die dit voor haar kon regelen.

Het contact ging direct goed. De vragen die zij had konden vrijwel meteen worden beantwoord. Om meer duidelijkheid te geven heeft FlyHealth haar uitgenodigd voor een consult in Leiden. Omdat ze door de weeks geen vrij kon krijgen was het voor alleen mogelijk om in het weekeinde te komen. Dit is voor FlyHealth geen probleem.

Consult

Tijdens het eerste consult werden alle vragen die zij nog had beantwoord en is er ook een direct een video consult geweest met de uitvoerende arts. Zij kreeg ook te horen dat er een tweede persoon mee mocht en besloot haar moeder mee te nemen voor steun, want een buikwandcorrectie doen zonder steun in Istanbul is niet aan te raden. Dit gaf haar zo goed gevoel dat ze besloot om het door te zetten. Omdat zij niet bekend is met tickets boeken heeft zij via FlyHealth de tickets laten boeken.

before-after-tummy-tuck-06
before-after-tummy-tuck-07

Istanbul-Tijd

En toen was de dag daar dat zij naar Istanbul gaat. Samen met haar moeder is zij gevlogen naar Istanbul en werden zij door de privéchauffeurs van FlyHealth opgewacht op het vliegveld. Zij vindt het allemaal spannend maar zij is goed opgevangen door de host van FlyHealth en kon altijd contact hebben met FlyHealth in Nederland.  Het hotel waarin zij verbleven was ontzettend mooi en konden goed uitrusten voor de operatie en na de operatie.

Na de operatie wanneer ze weer fit genoeg was hebben ze samen met de host nog een stadstour gedaan om toch iets mee te krijgen van de mooie stand Istanbul, zodat het niet helemaal alleen maar een medische reis is, maar toch ook een beetje vakantie.

In haar eigen woorden zei ze het volgende:

Alles is proper en vlot verlopen. FlyHealth is echt een aanrader

BBL-in-Istanbul-–-everything-was-well-explained,-no-surprises BlogErvaringen

BBL in Istanbul

BBL in Istanbul alles was duidelijk uitgelegd en geen verrassingen Onze patiënt was erg blij met de informatie over de liposuctie, BBL en nazorg proces  nadat ze deze heeft gekregen in een persoonlijke consult op ons kantoor in Leiden, Nederland..…
flyadmin
March 12, 2019