Plastisch Chirurg & Haartransplantatie Specialist Dr. Essiz Cinaroglu

medical-team-essiz-cinaroglu

Dr. Essiz Cinaroglu
Plastisch Chirurg & Haartransplantatie Specialist

Eşsiz Cinaroglu is geboren en getogen in Istanbul. Hij studeerde af aan de medische faculteit van de Ege University.

Hij begon zijn specialisatie opleiding voor Esthetische, Plastische en Reconstructieve Chirurgie in Çukurova University in 1996. In zijn eerste jaar in Cukurova Universiteit, heeft hij een 2 maanden samengewerkt met de organisatie Interplast in de republiek van Bosnië Herzegovina om mensen te helpen na de oorlog . Tijdens de periode voerde hij 250 operaties uit.

Cinaroglu ronde zijn opleiding af in 2001 met een proefschrift “Wederopbouw opties na excisie in onderlip kanker en de evolutie van de late termijn resultaten”.

Na zijn opleiding bleef hij een tijdje werken voor deze universiteit. Hierna ging hij werken bij het Samsung FBM Esthetische centrum voor 5 jaar.
In 2011 begon hij te werken in de Fatih Sultan Mehmet Trainingen Onderzoeks ziekenhuis.

Eşsiz Cinaroglu spreekt Engels. Moderne kunst, wetenschap en technologie zijn zijn hobby’s. Hij is ook geïnteresseerd in de anti-verouderings behandelingen en medische esthetische behandelingen.

  • Locatie : Istanbul
  • Medische ervaring : 15 jaar
  • Medische expertise : Plastische en reconstructieve chirurgie, FUE Haar Transplantatie
  • Talen : Engels
  • Lidmaatschappen : Turkish Medical Doctors Association, Aesthetics Plastic Surgery Association, Turkish Plastic and Reconstructive and Aesthetic Surgery Association
  • Behandelde Nationaliteiten : Europeanen, Midden Oosten en Amerikanen, Aziaten
NEEM NU CONTACT MET ONS OP!