Behandelingen & Artsen


Maak uw keuze vereist behandelingen. (selecteer ten minste één behandeling)

Nazorg

Een afspraak met een plastisch chirurg in Amsterdam, Nederland na uw operatie. Dit kan bestaan uit meerdere bezoeken. Als het een extra behandeling of operatie nodig is dan komen hier extra kosten aan te pas. Deze aanvulling is geldig tot een jaar na terugkomst van uw operatie in Nederland.

Oppas

Als u met een kind komt, bieden wij u de mogelijkheid om een oppas in uw pakket op te nemen. Zij past dan op uw kind gedurende uw operatie en herstel in Turkije.

Accommodatie, vervoer en vermaak/ tours


Selecteer de gewenste service.
Minimum lengte van verblijf benodigd voor de geselecteerde operatie(s) : nachten.
Totale lengte van verblijf : nachten Deze aantal nachten zullen worden gerekend in de calculatie.
[ Total Hotel Charges (for testing purposes) : ]
Vliegtickets DIRECT: Hiermee vliegt u direct naar Istanbul, U land dan op vliegveld Ataturk of Sabiha Gocken
Vliegtickets INDIRECT: U vliegt naar één of meerdere vliegvelden voordat u land in Istanbul. Houdt er rekening mee dit kan een lange reis zijn.
Medische transfers: Dit zijn alle transfers van en naar het vliegveld en van en naar al uw medische afspraken vanuit uw hotel.
Transfer VIP : Met deze optie wordt u ook buiten u medische transfers naar diverse locaties in de stad gebracht. Wilt u niet met de taxi of openbaar vervoer, dan kunnen wij dit verzorgen. Deze transfers gelden alleen ochtend, middag en avond.
Stadtour : Istanbul is een grote stad met vele bezienswaardigheden. Wij kunnen diverse stadtours voor u regelen. Van een Bosporus our tot een diner en show , wij kunnen dit allemaal voor u regelen. Als u van de optie gebruik maakt dan kan u patiënten coordinator met u bespreken wel tour u zou willen doen.

Korting : Als u ons wilt helpen, dan helpen wij u ook door een korting op uw pakket te geven. Selecteer deze optie en wordt hierover meer geinformeerd.

De totale kosten zijn:

De hierboven genoemde kosten zijn indicatief. Definitieve kosten worden bekend na beoordeling en aanbeveling van de arts. Profiteer ook van onze seizoensaanbiedingen voor uw medische reis naar Turkije. Voor meer informatie omtrent de aanbiedingen , uw aanvraag of om een plek te reserveren

neem dan gerust contact met ons op via Whastapp +31 686 07 89 24

of

door verder te klikken op “ Offerte aanvragen “

Wij helpen u graag verder om de meeste geschikte oplossing te vinden voor uw aanvraag
Selecteer ten minste één behandeling.

Uploaden & Stuur (onverplicht)
Wanneer u deze foto’s per email naar ons toe stuurt, dan sturen wij deze foto’s door naar de des betreffende arts. De arts stelt dan, vrijblijvend , een persoonlijk behandelingsplan op voor uw behandeling.

U kunt meerdere foto’s tegelijkertijd uploaden.

0% Complete

Submission succesfully sent!