Chat with us, powered by LiveChat
BlogErvaringen

Moet u alleen reizen naar Turkije voor een operatie? Neem contact met ons op naar de mogelijkheden

By May 11, 2019 No Comments

Na een lange zoektocht op het internet naar een buikwandcorrectie, dijen lift gecombineerd met liposuctie , heeft onze patiënt uit Nederland besloten om met FlyHealth deze operaties te ondergaan.

Alles was goed geregeld, echter lukte het haar niet om iemand mee te nemen als ondersteuning en verzorgen. Na diverse gesprekken te hebben gevoerd met haar hebben wij haar uitgelegd dat het ook een mogelijkheid is dat er iemand komt om voor haar te zorgen in onze patiënten appartement.

FlyHealth biedt namelijk ook de mogelijk om patiënten in een 4-kamer appartement onder te brengen. In alle rust kunnen patiënten dan in een huiselijke sfeer herstellen. Er zal dan iemand aanwezig zijn om te helpen met verzorgen. Ontbijt, Lunch en Diners zijn dan inbegrepen en kunnen naar wens worden gemaakt. Als er kleine zaken nodig zijn als extra medicatie of kleine extra’s kunnen deze door de verzorgster worden gehaald.

U hoeft dus niet meer alleen te zijn in een vreemd land tijdens een spannende tijd. Heeft u dezelfde situatie als onze patiënt, neem dan snel contact met ons op om  te kijken naar de mogelijkheden.

Ervaringen

BBL-in-Istanbul-–-everything-was-well-explained,-no-surprises BlogErvaringen

BBL in Istanbul

BBL in Istanbul alles was duidelijk uitgelegd en geen verrassingen Onze patiënt was erg blij met de informatie over de liposuctie, BBL en nazorg proces  nadat ze deze heeft gekregen in een persoonlijke consult op ons kantoor in Leiden, Nederland..…
flyadmin
March 12, 2019