flyhealth-medical-team-yetkin-bayer

Dr. Yetkin Bayer
Haartransplantatie Specialist

Dr. Yetkin Bayer is afgestudeerd aan de medische faculteit van Edirne Trakya Universiteit in 1990. Voordat hij zich in 1992 ging vestigen in California, Verenigde Staten, heeft 2 jaar gewerkt als arts in Turkije.

Hij vestigde zich in California, USA in 1992, In de VS is hij zich gaan specialiseren in haartransplantaties en heeft hier vele verschillende transplantaties uitgevoerd gedurende zijn verblijf. Tijdens zijn 10-jarig verblijf in de VS, nam hij deel aan veel verschillende trainingsseminars en conferenties, waaronder die van Mesotherapie,
Carboxytherapie,
Het toepassen van Peeling, Botox en Filling,
Microdermabrasie,
Laser behandelingen (epileren),
Het verwijderen van tatoeages,
Capillaire behandeling,
Anti-veroudering voor de huid en moedervlek,
Macula en
Het behandelen van ouderdomsvlekken op het gebied van medische esthetiek.

Tegenwoordig is hij weer werkzaam in Turkije en is hij al jaren één van de bekendste en prominente arts op het gebied van haartransplantaties en esthetische ingrepen. Hij is al vele jaren een gecertificeerde ,door de ministerie van Volksgezondheid van Turkije, arts.

Hij heeft vele studies uitgevoerd over wat de beste methode is van natuurlijke FUE haartransplantatie. Hij heeft het grotendeels van zijn carrière hier tijd in gestoken, gedreven door zijn eigen nieuwsgierigheid in dit onderwerp.

Wat hij ziet als zijn grootste prestatie in zijn werk is dat het onmogelijk het verschil te zien is tussen het getransplanteerde haar en het originele haar.
Door deze wonderbaarlijke resultaten in zijn kliniek is er wereldwijde interesse in zijn methodes en geeft hij hier ook trainingen in.

  • Loactie : Istanbul
  • Medische ervaring : 20 years
  • Medische expertise : FUE Haar Transplantatie
  • Talen : Engels
  • Behandelde Nationaliteiten : Europeanen, Midden Oosten en Amerikanen,