Plastisch Chirurg

Prof. Dr. Reha Yavuzer werd geboren in 1969 te Ankara. Hij volgde de basisopleiding aan TED Ankara College tussen 1975-1986. Hierna ging hij een medische studie volgen aan de Universiteit van Ankara, Faculteit Geneeskunde, in de periode van 1986 tot 1992. Tijdens deze periode volgde hij een aantal trainingen in Groot-Brittannië. In 1992 studeerde hij af met een derde graad in Geneeskunde. Hierna ging Prof. Yavuzer zich specialiseren in plastische chirurgie aan deUniversiteit van Gazi, in een periode van 1992 en 1998. Tijdens deze opleidinghaalde hij zijn kwalificaties o.a. die van USMLE (United States Medical Licensing Examination) uit de Verenigde Staten . In juli 1998 studeerde hij af gespecialiseerd in plastische chirurgie.

>>>

Haartransplantatie Specialist

Dr. Yetkin Bayer is afgestudeerd aan de medische faculteit van Edirne TrakyaUniversiteit in 1990. Voordat hij zich in 1992 ging vestigen in California, Verenigde Staten, heeft 2 jaar gewerkt als arts in Turkije Hij vestigde zich in California, USA in 1992, In de VS is hij zich gaan specialiseren in haartransplantaties en heeft hier vele verschillende transplantaties uitgevoerd gedurende zijn verblijf. Tijdens zijn 10-jarig verblijf in de VS, nam hij deel aan veel verschillende trainingsseminars en conferenties, waaronder die van Mesotherapie, Carboxytherapie, Het toepassen van Peeling, Botox en Filling, Microdermabrasie, Laser behandelingen (epileren) , Het verwijderen van tatoeages , Capillaire behandeling, Anti-veroudering voor de huid en moedervlek, Macula en Het behandelen van ouderdomsvlekken op het gebied van medische esthetiek.

>>>

Plastisch Chirurg

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Dit lukt haar door een uitstekende combinatie te leveren van uitstekende chirurgische resultaten gecombineerd met gepersonaliseerde zorg voor haar patiënten . Ze is een zeer gerespecteerde en bekend persoon in de wereld van de plastische chirurgie. Dr. Isil is in bezit van een uitzonderlijk talent, namelijk haar kennis in verschillende talen. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks ( dit is haar moedertaal) Dr. Isil specialisme in cosmetische chirurgie is dat op het gebied van het gezicht, borst en het lichaam. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het verbeteren esthetische uitstraling van haar patiënten door gebruik te maken van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en body contouring chirurgie.

>>>

Plastisch Chirurg & Haartransplantatie Specialist

Eşsiz Cinaroglu is geboren en getogen in Istanbul. Hij studeerde af aan de medische faculteit van de Ege University. Hij begon zijn specialisatie opleiding voor Esthetische, Plastische en Reconstructieve Chirurgie in Çukurova University in 1996. In zijn eerste jaar in Cukurova Universiteit, heeft hij een 2 maanden samengewerkt met de organisatie Interplast in de republiek van Bosnië Herzegovina om mensen te helpen na de oorlog. Tijdens de periode voerde hij 250 operaties uit.

Cinaroglu ronde zijn opleiding af in 2001 met een proefschrift DzWederopbouw opties na excisie in onderlip kanker en de evolutie van de late termijn resultatendz.

>>>

Tandarts

Dr. Tijen Dürer is afgestudeerd aan Istanbul Universiteit faculteit voortandheelkunde in 1988. In haar medische carrière heeft ze zich voornamelijk gefocust op het uitvoeren van esthetische tandheelkunde, implantaten, functionele kaakorthopedie. Daarnaast isze ook gespecialiseerd in neuraltherapie, acupunctuur, hypnose, Kinesiologie, en het regelen van een goede darmflora. Ze maakt al gebruik van de aanvullende medische takken van de tandheelkunde sinds 1995.

Dr. Tijen Dürer is afgestudeerd aan Istanbul Universiteit faculteit voortandheelkunde in 1988. In haar medische carrière heeft ze zich voornamelijk gefocust op het uitvoeren van esthetische tandheelkunde, implantaten, functionele kaakorthopedie. Daarnaast isze ook gespecialiseerd in neuraltherapie, acupunctuur, hypnose, Kinesiologie, en het regelen van een goede darmflora. Ze maakt al gebruik van de aanvullende medische takken van de tandheelkunde sinds 1995. Ze heeft diverse artikelen geschreven in medische tijdschriften over onderwerpen zoals, slechte adem, de samenhang van goede tanden en het lichaam , amalgaamvullingen .

>>>