Plastisch Chirurg

Prof. Dr. Reha Yavuzer werd geboren in 1969 te Ankara. Hij volgde de basisopleiding aan TED Ankara College tussen 1975-1986. Hierna ging hij een medische studie volgen aan de Universiteit van Ankara, Faculteit Geneeskunde, in de periode van 1986 tot 1992. Tijdens deze periode volgde hij een aantal trainingen in Groot-Brittannië. Hierna ging Prof. Yavuzer zich specialiseren in plastische chirurgie aan deUniversiteit van Gazi, in een periode van 1992 en 1998. Tijdens deze opleidinghaalde hij zijn kwalificaties o.a. die van USMLE (United States Medical Licensing Examination) uit de Verenigde Staten . In juli 1998 studeerde hij af gespecialiseerd in plastische chirurgie.

>>>

Plastisch Chirurg

Ass. Proffesor Dr. Murat Sarici levert een totaal service pakket voor plastische chirurgie , dit door een combinatie van uitstekende resultaten met een gepersonaliseerde zorg.  Zijn expertise licht vooral in de post-maagverkleinende operatie behandelingen, neuscorrecties en lichaamsvormende operaties.

Hij focussed zich vooral op het verbeteren van lichaamsvormen en uiterlijke verbeteringen in het gezicht, d.m.v. fillers, botox en diverse operaties. Zijn kliniek bevindt zich in het hart van het Azië-gedeelte van Istanbul.

>>>

Plastisch Chirurg

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Dit lukt haar door een uitstekende combinatie te leveren van uitstekende chirurgische resultaten gecombineerd met gepersonaliseerde zorg voor haar patiënten . Ze is een zeer gerespecteerde en bekend persoon in de wereld van de plastische chirurgie. Dr. Isil is in bezit van een uitzonderlijk talent, namelijk haar kennis in verschillende talen. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks ( dit is haar moedertaal) Dr. Isil specialisme in cosmetische chirurgie is dat op het gebied van het gezicht, borst en het lichaam. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het verbeteren esthetische uitstraling van haar patiënten door gebruik te maken van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en body contouring chirurgie.

>>>

Plastisch Chirurg

Op. Dr. Aysen Bilge Sezgin is een bekende Turkse plastische chirurg. Zij ronde haar opleiding aan de medische faculteit van Universiteit van Istanbul af in 1989.

>>>

Gewichtsverlies Chirurg

Oogarts en oogchirurg

Studeerde af aan de medische faculteit van de universiteit van Istanbul in 1989. Gedurende deze periode volgde ze ook een internationale semesters tussen 1987 en 1989 aan de St. Thomas medical school in Londen. Na haar verplichte dienst van 2 jaar ging ze zich specialiseren in de oogheelkunde in de Haydarpasea Numune oogkliniek.  In de 20 jaar ervaring die ze heeft, heeft zij zich gespecialiseerd in laser technieken, staaroperaties en oogherstellende operaties.

>>>