Plastisch Chirurg

Prof. Dr. Reha Yavuzer werd geboren in 1969 te Ankara. Hij volgde de basisopleiding aan TED Ankara College tussen 1975-1986. Hierna ging hij een medische studie volgen aan de Universiteit van Ankara, Faculteit Geneeskunde, in de periode van 1986 tot 1992. Tijdens deze periode volgde hij een aantal trainingen in Groot-Brittannië. In 1992 studeerde hij af met een derde graad in Geneeskunde. Hierna ging Prof. Yavuzer zich specialiseren in plastische chirurgie aan deUniversiteit van Gazi, in een periode van 1992 en 1998. Tijdens deze opleidinghaalde hij zijn kwalificaties o.a. die van USMLE (United States Medical Licensing Examination) uit de Verenigde Staten . In juli 1998 studeerde hij af gespecialiseerd in plastische chirurgie.

 >>>  

IVF

Prof. Dr. Teksen Çamlıbel is de eerste die een privé in vitro fertilisatie (IVF) kliniek in Istanbul, Turkije heeft gevestigd. Hij was de eerste die IVF in Turkije toepaste.

Na zijn afstuderen aan de Medical Faculty of Cerrahpasa, verhuisde hij naar de V.S. om zijn studies te verbeteren in de Johns Hopkins Hospital and Medical Collega in Ohio. Na deze studie heeft hij zich gespecialiseerd in gynaecologische oncologie in de Albany Medical College te New York. Sindsdien is hij betrokken in de medische sector voor zowel academische als praktische doeleinden.

 >>>  
Dr. Mehmet Polat Flyhealth Medisch Team

Haartransplantatie Specialist

Hij is geboren in 1988 in Istanbul. Zijn basis opleiding heeft hij afgerond in Istanbul . In 2010 is hij afgestudeerd aan de medische afdeling van Akdeniz Universiteit. Na zijn afstuderen is hij zijn carrière begonnen in diverse haartransplantatie klinieken voordat hij met de samenwerking met FlyHealth is aangegaan. Hij heeft al 7 jaar ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties

  >>>  

Plastisch Chirurg

De in Duitsland geboren Dr. Eda Isil zorgt voor de complete ervaring binnen de cosmetische chirurgie. Dit lukt haar door een uitstekende combinatie te leveren van uitstekende chirurgische resultaten gecombineerd met gepersonaliseerde zorg voor haar patiënten . Ze is een zeer gerespecteerde en bekend persoon in de wereld van de plastische chirurgie. Dr. Isil is in bezit van een uitzonderlijk talent, namelijk haar kennis in verschillende talen. Ze spreekt vloeiend Engels, Duits en Turks ( dit is haar moedertaal) Dr. Isil specialisme in cosmetische chirurgie is dat op het gebied van het gezicht, borst en het lichaam. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met het verbeteren esthetische uitstraling van haar patiënten door gebruik te maken van innovatieve huidverzorging, botox en fillers en body contouring chirurgie.

  >>>  

Plastisch Chirurg

Dr Habib Baskurt studeerde af aan de Medische afdeling van de Universiteit van Istanbul. Hij ging zichzelf specialiseren in Esthetische en Herstellende Chirurgie in het Haydarpasa Numune Ziekenhuis.

Hij spreekt Engels en heeft als hobbies Moderne kunst, wetenschap en technologie. Zijn interesse zijn verder uitgebreid tot anti-verouderings en Esthetische medische behandelingen.

  >>>  

Chirurg (oogoperatie, oftalmologie)

Na zijn afstuderen aan de American High School en School of Medicin in Hacettepe University, heeft Dr. Nail Sönmez zijn studies voortgezet (1997) in de Istanbul University om zich te specialiseren in oogheelkunde en de visuele wetenschappen. Sinds 2001 heeft werkt hij voor verschillende ziekenhuizen, zoals Istanbul Hospital, Istanbul Health Clinic Department Ophtalmology, Silivri Millet Hospital en Medipol Hospital.

Sinds vele jaren is hij een succesvolle en een zeer ervaring opthalmoloog/oogarts en biedt hij diensten aan voor toeristen in hun eigen taal in Turkije dankzij zijn tweetaligheid -Turks en Arabisch- en zijn geavanceerde kennis in Engels.

  >>>  

Tandarts

Dr. Tijen Dürer is afgestudeerd aan Istanbul Universiteit faculteit voortandheelkunde in 1988. In haar medische carrière heeft ze zich voornamelijk gefocust op het uitvoeren van esthetische tandheelkunde, implantaten, functionele kaakorthopedie. Daarnaast isze ook gespecialiseerd in neuraltherapie, acupunctuur, hypnose, Kinesiologie, en het regelen van een goede darmflora. Ze maakt al gebruik van de aanvullende medische takken van de tandheelkunde sinds 1995.

Dr. Tijen Dürer is afgestudeerd aan Istanbul Universiteit faculteit voortandheelkunde in 1988. In haar medische carrière heeft ze zich voornamelijk gefocust op het uitvoeren van esthetische tandheelkunde, implantaten, functionele kaakorthopedie. Daarnaast isze ook gespecialiseerd in neuraltherapie, acupunctuur, hypnose, Kinesiologie, en het regelen van een goede darmflora. Ze maakt al gebruik van de aanvullende medische takken van de tandheelkunde sinds 1995. Ze heeft diverse artikelen geschreven in medische tijdschriften over onderwerpen zoals, slechte adem, de samenhang van goede tanden en het lichaam , amalgaamvullingen .

  >>>