IVF

In vitro fertilisation
IVF Turkije Flyhealth

IVF in Turkije

Turkije is niet enkel een toeristische bestemming. U heeft een kinderwens en u heeft reeds vruchtbaarheidsmedicatie zoals Clomifene genomen of een vruchtbaarheidsbehandeling zoals IUI ondergaan, maar geen enkele had succes geboekt, dan kan IVF een oplossing zijn.

IVF (In Vitro Fertilisatie) zorgt ervoor dat een eicel en een zaadcel buiten het lichaam worden samengevoegd. In een laboratorium worden een eicel en een zaadcel gecombineerd op een kweekplaat ‘in vitro’ en niet in het lichaam ‘in vivo’. Wanneer de eicel is bevrucht wordt de embryo op een chirurgische manier in de vrouw haar baarmoeder geïmplanteerd.

Louise Brown, geboren te Engeland in 1978, was de eerste IVF baby. Sindsdien zijn er miljoenen babies geboren met het gebruik van deze techniek. Bijna 2% van de geboren babies in het Verenigd Koninkrijk, waren in 2009 het resultaat van een IVF behandeling.

Miljoenen mensen bezoeken Turkije niet enkel als toerist voor zijn authentieke historische sites, Bosphorus uitzicht of zijn geweldige cultuur, maar ook als internationale patiënt. Turkije is uitgegroeid tot een van ’s wereldwijde centra voor vruchtbaarheid behandelingen. De dokters zijn lid van de ESHRE (European Society of Human Reproductive Endocrinology) en zijn in het bezit van het IVF Turkey certificate.

Wanneer is IVF aanbevolen

IVF wordt meestal aanbevolen voor patiënten die kampen met geblokkeerde of beschadigde eileiders. Ook wordt IVF aanbevolen wanneer de partner een (klein) probleem heeft met zijn sperma of wanneer u beiden hebt geprobeerd zwanger te geraken maar zonder succes en zonder aanleiding waarom u niet kan zwanger geraken.

IVF procedure

Een IVF procedure gaat gepaard met het nemen van vruchtbaarheidsmedicatie en het injecteren van hormonen. Deze medicatie stimuleert de eierstokken om meer en rijpe eicellen te ontwikkelen. Echografieën en bloedtesten zullen worden uitgevoerd om na te gaan hoeveel eicellen er reageren en hoe goed ze reageren om zo de bereidheid van de eicellen vast te stellen. De rijpe eicellen worden op chirurgische wijze verwijderen van de eierstokken en worden met het sperma gecombineerd op een kweekplaat in een  broedmachine. Binnen één dag wordt er nagekeken of er een eicel bevrucht werd. Na een dag of 2-3 komt u terug naar de kliniek en worden de embryo’s in uw baarmoeder geplaatst. Zodra uw zwangerschap is bevestigd na de IVF behandeling, moet u na zes weken een echografie laten nemen om na te gaan of de embryo zich heeft geïmplanteerd in uw baarmoeder.

IVF behandeling kunnen zeer duur zijn; echter, de prijzen in Turkije zijn aanzienlijk lager en kunnen tot de helft minder kosten dan een IVF behandeling in de Verenigde Staten.

IVF slagingskansen

De leeftijd van de vrouw is het belangrijkste onderdeel om het succes van een IVF behandeling te bepalen. Vrouwen onder de leeftijd van 35 hebben een aanzienlijke grotere kans op succes dan vrouwen van over de 40.

Echter, doormiddel van het gebruik van nieuwe technieken en verbeteringen in de behandeling, is de slaagkans gestegen voor alle leeftijdsgroepen. Als u reeds zwanger was voorheen is uw slaagkans des te groter.

Een IVF behandeling kan emotionele problemen met zich meebrengen en het is daarom dus aangeraden om ondersteuning te zoeken bij een professional en bij andere ouders die een IVF behandeling hebben ondergaan.

Vele kinderen worden geboren na een IVF behandeling en meeste van deze kinderen ervaren geen lange-termijn problemen.

Er is altijd hoop en IVF kan misschien de oplossing zijn voor u om een bundeltje geluk in uw armen te ontvangen.

Om meer te weten te komen over deze levens-veranderende behandeling, contacteer ons vandaag.

Fyhealth Blog

NEEM NU CONTACT MET ONS OP!