Voorjaarsactie 2018

De lente is in de lucht en misschien ook u tijd om uzelf te verwennen met een lang gekoesterde wens. FlyHealth heeft voor deze voorjaarsvakantie 3 speciale pakketten samen gesteld

Pakket #1

Neuscorrectie

Neuscorrectie, baalt u al jaren van uw neus en zijn de behandelingen in Nederland te duur. Dan is dit pakket voor u misschien een uitkomst. Wij geven u € 200,- korting op onze standaard neuscorrectie pakket. Dit pakket omvat:, transfers vanaf vliegveld en ziekenhuis, de operatie, alle voor en nazorg in Turkije, Hostingservices en verblijf in een hotel.

Pakket #2

Haartransplantatie

Haartransplantatie, krijgt u dunner wordend haar, heeft u last van kale plekken, schroom dan niet. FlyHealth heeft uitstekende chirurgen om dit te herstellen. Wij geven u € 200,- korting op een standaard haartransplantatie pakket. Dit pakket omvat:, transfers vanaf vliegveld en ziekenhuis, de operatie, alle voor en nazorg in Turkije, Hostingservices en verblijf in een hotel.

Pakket #3

Borstlift + vergroting

Borstlift + vergroting in combinatie met buikwandcorrectie en 1 zone liposuctie. Heeft u na veel afvallen veel loshangende huid gekregen of wilt u gewoon uw jonge strakke lichaam terug. Dan heeft FlyHealth voor u de uitkomst. Met dit pakket kunnen wij u weer een jongere uitziende lichaam geven. Wij geven op dit pakket een totale korting van € 250,-. Dit pakket omvat:, transfers vanaf vliegveld en ziekenhuis, de operatie, alle voor en nazorg in Turkije, Hostingservices en verblijf in een hotel.

CONTACT

Uw Naam (verplicht)

Uw Email (verplicht)

Heeft U nog vragen?